Sunday, December 16, 2012

4 Days in a Row

Ok. This is it. 4 hari bercuti yg sangat panjang kononnye.
Selasa hari cuti TAPI kami ada class ganti. Class ganti yg sangat panjang yg pernah direkodkan dlm sejarah.
6 jam class. Haa ! Amek ko ! Penat yg teramat sangat.

Then, digantikan hari Selasa tue dgn hari Rabu sebab Rabu xde class. Actually ada tapi class dah abes for this semester. So, hari Rabu tue saya rest sepuas-puasnye dgn membaca novel yg bertajuk "Aku Bukan Mistress" yg x abes baca lagi sampai sekarang. Hahahahahahahaha~

Thursday to Saturday saya abeskan dgn mebuat segala kerja yg perlu diselesaikan.
Kerja ofis and kerja sekolah ( maksudnye assignment ye..)
Mata nie dah naik kelabu dah menghadap skrin laptop.
Pinggang nie cm nenek tua dah asyik sakit pinggang je.

Weekend orang akan cuti tapi not for me.
Sunday I have to settle all my works sebab ada orang tue dah bagi arahan kena siapkan kerja this Sunday.
Hampeh betol la ! Baru nak bersenang-lenang... Haisy~

And talking about nak settle kerja nie.... Exam is around the corner.
Satu apa pun x study lagi... Hmmmmm~
Its okay. Settle sume kerja nie, then I'll concentrate dgn study pula...
Bukan senang nak kerja and study at the same time actually.
Apa yg penting is TIME MANAGEMENT.
If you can manage your time, INSYA-ALLAH sume akan siap... =)

So, its time to sleep.Tomorrow need to wake up early before ada orang buat wake up call.
Nite uolsss~~

-puspa chacha-

1 comment:

You love this !